Post by sirotinbugen on Mar 4, 2022 22:49:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ без реклама ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape Mysteries 2022 version ▞▞▞
Adventure Escape Mysteries Macera Oyunları iskq
Волим мистерије, али ви желите да дате више звездица у игри и више наговештаја
Грешка пронађена у поглављу 3 када је требало да ставим аудио ствари у комби. Не могу ништа да испустим у средину.
Одлична игра. Загонетке су донекле изазовне, али не превише тешке и увек имају смисла. На крају сваког поглавља постоји чак и нека врста „битке за шефа“ која захтева мало координације руку и очију. Забавна прича. Не сметају ми огласи на крају нивоа, али чекање након употребе ваших кључева је збуњујуће и фрустрирајуће. Није објашњено и остаје вам да се питате да ли сте нешто погрешили или апликација не ради.Схватио сам, мислим, али нисам сасвим сигуран, а и даље је досадно.
Заиста уживајте у игрању ових игара и згодно је имати их све у једној апликацији уместо да их преузимате појединачно. Игре се савршено могу играти без куповине у куповини апликација, иако неке од загонетки, посебно у напредним играма, могу потрајати да се реше, тако да је њихова опција да се купују звездице како би се убрзао напредак.
Ова игра ми је омиљена. Обожавам је. У 6. поглављу 'Убиство у Ехо заливу' не могу да завршим 'радарску' слагалицу јер након неколико додира једно празно место не може да се попуни. То је оно право на фиксну 2. Жао ми је, не знам како да ово објасним. Заглавио сам и зависан сам од ове игре. Поправите то.
Много ми се допало!! Изазован...
Волите игру! Међутим, нови ецхо баи се замрзава у поглављу 7!
Adventure Escape Mysteries Macera Oyunları ujc
Била би то одлична игра, али чекање на кључеве није за мене. У другим рецензијама, програмери су написали да је то најбољи начин да подрже своју компанију... Избрисао сам игру у потпуности, сигуран сам да то није баш подршка.
Прави скривени драгуљ за љубитеље авантуристичких игара. Ово није једна игра, већ читава библиотека авантуристичких игара повезаних сличним системом менија и интерфејса. Приче и ликови могу бити помало клишеи, али на заиста симпатичан начин и изненађујуће су добро написани, загонетке су добро интегрисане, а разноликост освежавајућа и привлачна. Једна од мојих омиљених игара.
Знам да се кључеви регенеришу (или купују више), али постоји максималан број огласа које можете да гледате да бисте их убрзали оно што желим да знам је зашто кажу да сте достигли максималан број данас када их ја уопште нисам користио у тај нови дан од 24 сата Постоје игре које користе рекламе за откључавање, можете их све користити у 23:59 ЕСТ претходног дана, тј. 21, а затим се освежава у 00:00, а 22 ова игра то не ради. Уместо тога, користите их у 23:50 21. и не освежава се до 22. у то време и зашто је то тако?
ова апликација је протраћила моје податке. Преузео сам апликацију од 250м само да бих се заглавио на првој слици која ће се приказати. То је досадно😡😡
Ова игра је забавна и добра, али би требало да постоји лакши начин да добијете наговештаје уместо да морате да платите за савете правим новцем :/ али осим тога, игра је одлична
Одлична забава, и веома изазовна. Морате пробати.
Adventure Escape Mysteries Avanture ene
Добре игре, али превише активности које користе боје. Ми играчи оштећене боје смо у неповољнијем положају. Да ли је то зелено или жуто? Плава или љубичаста? Додавање шаблона би било цењено.
Загонетке су изазовне, али не превише изазовне и заиста уживам у уметничком стилу. Много прича које можете изабрати и минималан број огласа. Моја једина критика би била да можете држати само 2 тастера истовремено у смислу чекања на тајмер на њима и да је тајмер између тастера прилично дуг.
није тако добар као остали и има грешку на нивоу 3 где не можете да пређете на следећи ниво након што га завршите. Морао сам то поново да урадим, али и даље без промене. Играо сам све твоје игре и фантастичне су. Овај је гадно срање!
Игра је одлична! Све препоруке!
Adventure Escape Mysteries სათავგადასავლო eppj
Био је то сјајан Гамерн, али сада је ист алс мехр да га ажурирам. То не би био проблем да могу, али постоји грешка и не могу, што значи да нема више игре
Одличне игре, али стварно ми се не свиђа што је потребно 3 сата да се генеришу кључеви, желим да наставим да играм, али не могу да приуштим да купујем кључеве тако често да ме тера да престанем да играм, иначе су заиста одличне игре
То је занимљива игра, изазовне загонетке, уживање у њој до сада
Добре загонетке, цоол приче које можете изабрати.
ОМГ Моја прва мистерија ме је натерала да чупам косу!! Проведите робота кроз лавиринт када можете ићи само право или тачно?? ШТА Нашао сам шаблон на мрежи, али је толико дугачак да никад нисам могао да га исправим!!! Има помагача, али за СВЕ морате да платите, апсолутно никако да прођете без плаћања... не хвала, избрисаћу!
Ово је заиста забавна игра, само бих волео да има више награде за завршетак нове приче. Можда кључ или два? Забавно је и када завршим игру, желим да ускочим у другу. Ипак, сјајне загонетке!
Постало је много боље! Добар посао. Забавне загонетке. Потребно је једно побољшање: требало би да буде у могућности да зумирате. Како јесте, морате да направите снимке екрана и будете избачени из апликације када прелазите са екрана на игру.
Није лоша игра, али неке од загонетки вам не дају ништа даље и морате да користите звездице да бисте добили наговештаје да схватите шта би требало да радите
Shadow of Death: Dark Knight Akční fys
Неке загонетке нису логичне и немају смисла.Неки су толико апстрактни да нема шансе да дођете до исправног решења. Поставите да вас натерају да купујете трагове. Зашто једноставно не наплатите одређену накнаду за играње и укључите трагове без плаћања на неодређено време за игру. Нема шансе да играм игру која нема одређену цену. Волео бих да знам шта ћу потрошити унапред. Деинсталирано.
Игре су одличне, али сада не могу да преузмем нова поглавља. Раније сам користио впн да их преузимам, али сада кад год кликнем на дугме за преузимање поглавља аутоматски прекида везу са мојим впн-ом и не могу да их преузмем.
Дајем само 2 звездице јер... Ова игра је тако забавна! Подстиче вас на размишљање, а загонетке могу бити прилично изазовне. Међутим, дао сам само 2 звездице јер не постоји опција да се добије више звездица осим да их платим. ОДБИЈАМ да платим новац за игру. Било би лепо имати опцију да гледате оглас за 2-3 звездице. Осим тога, ова игра је одлична!
Било је забавно док нисам наишао на грешку у поглављу 4 Изгубљене земље. Не дозвољава ми да користим медаљон иако је напуњен тако да у суштини не могу да наставим. Такође, предмети су превише мали на телефону или таблету. Требало би да дозволите људима да бар мало зумирају.
Веома лепа игра. Бављење са пуно загонетки које су заиста цоол!
Страшно! Како можете да направите игру у којој морате да гласате за једног од својих пријатеља као у суштини људску жртву! Обично моја породица и ја уживамо у игрању ваших игрица заједно, али када се то догодило, одмах смо је деинсталирали. То је веома уврнута ствар и сада се спремам да инсталирам још неке ваше игре, веома сам разочаран.
За сада је игра веома изазовна, задржава моју пажњу и желим да видим шта је следеће! Загонетке нису превише тешке да сте заглављени данима, али довољно тешке да повремено користите наговештај. И графика и музика су пријатни и постоји много књига и рупа које треба истражити.До сада нисам наишао на проблеме, али сам веома рано у игри. Препоручио бих ову игру, ако волите добар изазов! Како будем напредовао, видећу да ли још увек заслужује 5 звездица! Срећно!